Het merkverhaal

De basis voor je communicatie

Wat? 

Het merkverhaal vertelt waar je organisatie, je bedrijf of je merk voor staan. Waar je vandaan komt en wie je bent. Dat bepaalt hoe klanten over je denken en praten en vervolgens voor je kiezen. Het verhaal bestaat al. WijzeWoorden schrijft het voor je op.

Waarom?

In je merkverhaal geef je iets prijs over jezelf. Dat maakt het persoonlijk en authentiek. Omdat het je eigen verhaal is kun je er altijd op terugvallen. Het is de basis van al je communicatie. Of het nu een brief is, een advertentie of een vacaturetekst.

Hoe?

Niemand kent jouw verhaal beter dan jezelf. WijzeWoorden gaat daarom met je in gesprek om je verhaal te horen en jou en je bedrijf te leren kennen. Je woorden worden vervolgens in een passende tekst gegoten. Heb je interesse neem dan contact met me op.

 

Je merkverhaal is persoonlijk en authentiek. Het is ideaal als je je er ook mee onderscheidt van je concurrenten. Je klanten kunnen je vertellen waar je onderscheidend vermogen ligt. Om je merkverhaal rond te maken kan WijzeWoorden voor je in gesprek gaan met je klant.